Andreas Gjellesviks Veg 7

En god familiebolig kjennetegnes av flere ting. Først og fremst er en god planløsning viktig for trivsel i hverdagen. Romslige soverom hvor ungene kan trekke seg tilbake og gjøre leksene i rolige omgivelser er vikitg. I Andreas Gjelleviks veg 7 vil det også bli en egen loftstue som er perfekt å innrede som lekestue eller filmrom for de minste. Med en egen oppholssone kan barna invitere venner på besøk uten å ødelegge kveldsroen i stuen. Videre har boligen to romslige bad - et i hver etasje. Stue og kjøkken ligger i en åpen løsning med videre utgang til en overbygget terrasse. Her kan du ta med maten ut på finværsdager, eller følge med på barna som leker ut under matlagingen. En generøs takhøyde gjør stuen ekstra åpen og trivelig. Og hva er bedre enn et godt lysinnslipp fra store vindusflater? Ved inngangspartiet ligger en sportsbod som passer perfekt som lagringsted for barnevogn, fotballsko og støvler. Her trenger du ikke å dra med idrettsutstyr og våte klær inn i gangen, som igjen resulterer i et pent og ryddig inngangsparti. Lettstelte overflater og gode lagringsløsninger gjør det enkelt å holde boligen ryddig og ren i en hektisk hverdag.

Prosjektet

Prosjektet består av tre, lekre familieboliger med spennende arkitektur og fantastisk beliggenhet sentralt i Arna. 3 av 3 enheter er solgt og bygging har startet.

Ferdigstillelse

Prosjektet hadde byggestart i midten av november 2019. Byggetiden er beregnet til å ta ca 8-10 måneder med forventet ferdigstillelse i 3. kvartal 2020.

Adresse: Andreas Gjellesviks Veg 7, 5260 Indre Arna

Arkitekt: Steinar Enehaug

Utbygger: Andreas Gjellesvik Veg 7 AS

Antall boenheter: 3

Fremdrift: Bygging pågår

Bilder av prosjektet

Arna Bolig Utvikling

Kontak oss

Arnatveitvegen 137, 5262 Arnatveit

Om oss

Arna Bolig Utvikling AS er en lokal boligutvikler i Arna.